Welkom bij La Chapelle d'Abondance !
Het bureau voor toerisme
heet u welkom
Van maandag tot en met zaterdag
9:00 tot 12:00
en
14:00 tot 18:30
Zondag en feestdagen
9:00 to 12:00
en 15:00 tot 18:30
Neem contact met ons
+33 (0)4 50 73 51 41
  Welkom   Français   English   Winter   Weer        Webcam

Beschikbaarheid
accommodaties
Datum begin verblijf :
Zie beschikbaarheid van
appartementen en chalets
brochure-ete-2019-670

Wettelijke Vermeldingen

Uitgever van de site

Office de Tourisme de La Chapelle
74 360 La Chapelle d'Abondance
Tel: 33 (0) 450.73.51.41
Fax: 33(0) 450.73.56.04 
- Tekstkrediet:
Florence Riffaud
Philippe Adam

- Fotokrediet: 
OT La Chapelle d'Abondance
PORTES DU SOLEIL
HAUTE-SAVOIE NORDIC
BURTON
PATRICK BRAULT 
VINCENT JAMMET
LUDOVIC BRIET
JEAN-FRANCOIS VUARAND
PHILIPPE ADAM 

Technische realisatie

- Ontwerp, Hosting, Webdesign & Ontwikkeling: 
Ingénie - Alpespace - La Pyramide - 73800 MONTMELIAN - FRANKRIJK - www.ingenie.fr

Verwerking en bescherming van de gegevens

- De persoonlijke gegevens die via de website worden verzameld, volgen uit de vrijwillige mededeling van een e-mailadres bij het verzenden van een formulier.
De op deze wijze verzamelde e-mailadressen worden alleen gebruikt om de gevraagde informatiestukken te bezorgen. 
- De verzamelde e-mailadressen zullen niet onderworpen zijn aan overdracht aan derden of verwerking door het Office de Tourisme van La Chapelle d'Abondance.
Het Office de Tourisme van La Chapelle d'Abondance maakt geen gebruik van geautomatiseerde gegevensverzameling (cookies, applet java of active X).
- De wet "Informatique et Libertés" van 6 januari 1978 gewijzigd door de wet van 6 augustus 2004 houdt toezicht op de uitvoering van databestanden of verwerking, op geautomatiseerde of handmatige wijze, van gegevens met een persoonlijk karakter.
U beschikt over een recht op inzage, aanpassing, rectificatie en verwijdering van de u betreffende gegevens (art. 34 van de wet "Informatique et Libertés").
U kunt deze rechten uitoefenen per e-mail door het in het volgende formulier aan te geven: Contact / E-Mail

Het plaatsen van links (cross linking of wederzijdse links)
- Link van een website van derden naar www.lachapelle74.com geeft toestemming voor het plaatsen van een hypertekst link vanaf elke website, met uitzondering van de websites die informatie verspreiden van polemische, pornografische, xenofobistische aard of die in ruimere mate de gevoeligheid van het merendeel van de mensen kunnen schaden.
De link moet leiden naar de ontvangstpagina van de website (home page) en de website moet verschijnen in een nieuw venster. De pagina's van de website mogen in geen geval geïntegreerd zijn in de pagina's van een andere website (Frame of iframe). Behoudens uitdrukkelijke toestemming, die geval per geval kan worden verleend, is de techniek van het deep linken geheel verboden.
Het Office de Tourisme van La Chapelle d'Abondance houdt zich het recht voor om het verwijderen van een link te vragen indien het van oordeel is dat de website (bron) waarnaar verwezen wordt de hier beschreven regels niet respecteert.
- Link van www.lachapelle74.com naar websites van derden
Het Office de Tourisme van La Chapelle d'Abondance behoudt zich het recht voor om te verwijzen naar websites van derden. Via deze links verlaat u de website van het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance. De doelsites staan niet onder de controle van het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance, die dus niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor de inhoud van deze websites, de links die zij bevatten of de veranderingen of updates die zij ondergaan. 

Auteurs- en gebruiksrechten

- Wettelijke bepalingen
Het feit dat de website wordt geopend, geeft geen recht op gebruik zonder toestemming van het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance.
Elk gebruik van hulpbronnen (fotografisch, iconografisch, tekstueel of met betrekking tot de vorm, lay-out, opzet…) op deze website is onderworpen aan een voorafgaand verzoek aan het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance. 
Primair, het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance verleent toestemming voor het bekijken van de inhoud van de website. 
- Aansprakelijkheid
Het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance streeft ernaar de juistheid van de informatie te optimaliseren maar kan de volledigheid ervan niet garanderen of vaststellen. 
Het Office de Tourisme van La Chapelle d’Abondance behoudt zich het recht voor alle of een deel van de informatie op de pagina’s van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

top of page

© Office de Tourisme de la Chapelle d'Abondance - 74360 LA CHAPELLE D'ABONDANCE - FRANCE - Tél.: +33(0)4 50 73 51 41 - Fax : +33(0)4 50 73 56 04 - Contact / E-mail